Zithromax

Zithromax er en makrolidantibiotikum til å behandle infeksjoner i øvre og lav luftveier, spesielt ørebetennelse, lungebetennelse.

Detaljer

Aralen

Aralen er et aminokinolin som brukes til å behandle eller forebygge malariainfeksjoner og en viss type parasittinfeksjon.

Detaljer

Stromectol

Stromectol er et anthelmintikum, brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av visse parasitter

Detaljer

Plaquenil

Plaquenil er et standard reseptbelagt legemiddel som kanskje må brukes når leger trenger å behandle spesifikke sykdommer. Med alle medikamenter som har så mye som går med til å forstå det, ønsker vi å ta en titt på Plaquenil for å se hva det gjør og hvordan man kan leve med det.

Detaljer

Barilup

Et av få legemidler som brukes til å behandle pasienter med COVID-19 er Barilup 2mg, kombinert med Remdesivir-medisinen. Barilup 2mg Tablet er sammensatt av Baricitinib 2mg og er et produkt fra Lupin Ltd. Det er reseptbelagte legemidler i de fleste land.

Detaljer

Barikind

Produsert av Mankind Pharma Ltd, Barikind 4 mg tablett brukes som behandling for pasienter med alvorlig revmatoid artritt. Det er en Janus kinasehemmer, som hjelper med ulike symptomer, som ømhet, smerte og hevelse. Barikind 4 tablett er laget gjennom Baricitinib 4mg, som er en JAK-hemmer. Legen din kan også foreskrive mindre alvorlige symptomer, mens flere detaljer følger nedenfor.

Detaljer

Barinat

Produsert av Natco Pharma Ltd, Barinat 2 og Tablet brukes som behandling for pasienter med alvorlig revmatoid artritt. Det er en Janus kinasehemmer, som hjelper med ulike symptomer, som ømhet, smerte og hevelse. Barinat lages gjennom Baricitinib, som er en JAK-hemmer. Legen din kan også foreskrive mindre alvorlige symptomer, mens flere detaljer følger nedenfor.

Detaljer

Fapivir

Favipiravir 400 mg er en av de første orale medisinene som har vist positive resultater for å kurere symptomene på Covid 19. Medisinen går under navnet FabiFlu som sitt handelsnavn og kan kjøpes fra alle autentiske selgere eller forhandlere.

Detaljer

Molnunat

Dette stoffet er rettet mot å behandle voksne pasienter som har blitt diagnostisert med Covid-19 ved å effektivt begrense utviklingen av sykdommen. Legemidlet er i stand til å behandle covid fordi det har Molnupiravir som sin aktive ingrediens. Denne ingrediensen gjør underverker for Covid-19-lider og hjelper dem å komme seg på beina igjen, i form og friske.

Detaljer