Rebetol

Rebetol brukes i kombinasjon med interferonmedisiner Intron A eller PEG-Intron for å behandle kronisk hepatitt C.

Detaljer

Famvir

Famvir er et antiviralt medikament som behandler Herpes simplex (type I og II), Varicella zoster og Epstein-Barr-viruset (EBV).

Detaljer

Epivir

Epivir er en antiviral medisin som brukes til å bekjempe infeksjon med humant immunsviktvirus (HIV), den dødelige årsaken til AIDS.

Detaljer

Valtrex

Valtrex er et antiviralt legemiddel som brukes til behandling av herpes zoster, kjønnslig herpes, og herpes forkjølelsessår i ansiktet og leppene.

Detaljer

Zovirax

Zovirax er en antiviral medikament som brukes til behandling av herpes infeksjoner i hud, lepper, og kjønnsorganer, herpes zoster, og vannkopper.

Detaljer

Sustiva

Sustiva er et antiviralt medikament for å behandle immunsviktsyndrom (AIDS) eller for å forhindre utvikling av det.

Detaljer

Symmetrel

Symmetrel er et antiviralt medikament som brukes til å forebygge eller behandle visse influensainfeksjoner.

Detaljer

Aldara

Imiquad Cream brukes til å behandle precancerøse hudlesjoner. Den stimulerer menneskets immunsystem.

Detaljer

Aciklovir

Aciclovir er et antiviralt legemiddel. Aciclovir brukes til å behandle virusinfeksjoner som forkjølelsesår, for å stoppe veksten av Herpes simplex-virus, Varicella zoster-virus, etc.

Detaljer

Copegus

Copegus brukes til å behandle kronisk hepatitt C som er en sykdom i leveren. Det hjelper immunsystemet å bekjempe hepatitt C-viruset, og gjør det vanskeligere for viruset å reprodusere seg i kroppen.

Detaljer

Monoket

Monoket brukes til å behandle og forebygge angina.

Detaljer

Epivir Hbv

Epivir Hbv er et antiviralt medikament som brukes til å bekjempe infeksjon med humant immunsviktvirus (HIV), den dødelige årsaken til AIDS.

Detaljer

Aciklovir krem 5%

Acyclovir krem ​​er en antiviral medisin som brukes til å behandle herpesinfeksjoner i leppene.

Detaljer

Plaquenil

Plaquenil er et standard reseptbelagt legemiddel som kanskje må brukes når leger trenger å behandle spesifikke sykdommer. Med alle medikamenter som har så mye som går med til å forstå det, ønsker vi å ta en titt på Plaquenil for å se hva det gjør og hvordan man kan leve med det.

Detaljer

Barilup

Et av få legemidler som brukes til å behandle pasienter med COVID-19 er Barilup 2mg, kombinert med Remdesivir-medisinen. Barilup 2mg Tablet er sammensatt av Baricitinib 2mg og er et produkt fra Lupin Ltd. Det er reseptbelagte legemidler i de fleste land.

Detaljer

Barikind

Produsert av Mankind Pharma Ltd, Barikind 4 mg tablett brukes som behandling for pasienter med alvorlig revmatoid artritt. Det er en Janus kinasehemmer, som hjelper med ulike symptomer, som ømhet, smerte og hevelse. Barikind 4 tablett er laget gjennom Baricitinib 4mg, som er en JAK-hemmer. Legen din kan også foreskrive mindre alvorlige symptomer, mens flere detaljer følger nedenfor.

Detaljer

Barinat

Produsert av Natco Pharma Ltd, Barinat 2 og Tablet brukes som behandling for pasienter med alvorlig revmatoid artritt. Det er en Janus kinasehemmer, som hjelper med ulike symptomer, som ømhet, smerte og hevelse. Barinat lages gjennom Baricitinib, som er en JAK-hemmer. Legen din kan også foreskrive mindre alvorlige symptomer, mens flere detaljer følger nedenfor.

Detaljer